ICA Banken Blancolån – Flexibelt lån för dina behov

Beräknad läsningstid: 8 minuter

ICA Banken ger dig chansen att låna pengar utan att behöva ge något i säkerhet. Med deras blancolån får du tillgång till lån som kan anpassas efter det du behöver. Du kan låna mellan 20 000 kr och 500 000 kr. Återbetalningstiden är från 3 till 15 år. Det gör det enklare för dig att hitta rätt låneform.

Den årliga räntan på blancolånet hos ICA Banken varierar. Den kan ligga mellan 3,70% och 10,95%. Räntan beror på din kreditvärdighet och andra omständigheter. För att ansöka ska du vara minst 19 år. Du bör även tjäna minst 180 000 kr per år. ICA Banken har en hög rating på 4,5 av 5. Dessutom väljer många, över 21 000 personer, deras tjänster. Detta tyder på att kunderna är nöjda med banken.

ICA Banken Blancolån - Flexibelt lån för dina behov

ICA Bankens blancolån kräver ingen säkerhet. Ansökningen kan göras enkelt via internet och du får snabbt besked. Om du vill betala tillbaka lånet i förtid kan du göra det utan att det kostar extra. Det ger dig möjlighet att planera din ekonomi på ett smidigare sätt.

Viktiga punkter

 • Lånebelopp från 20 000 kr till 500 000 kr
 • Återbetalningstid mellan 3 och 15 år
 • Ränta från 3,70% till 10,95%
 • Åldersgräns 19 år
 • Ingen säkerhet krävs
 • Enkel online-ansökan
 • Möjlighet till förtidsinlösen utan extra avgifter

Introduktion till ICA Banken Blancolån

ICA Banken erbjuder ett blancolån som passar olika behov. Det ger dig chansen att använda pengarna som du vill. Lånet är känt för sina flexibla villkor och saknar behov av säkerhet.

Vad är ett blancolån?

Ett blancolån betyder att du kan låna pengar utan att behöva ge något i säkerhet. Pengarna är dina att använda som du önskar. Detta kan vara till exempel för att fixa huset eller köpa en bil utan att behöva tänka på vad du lägger i pant.

Fördelar med ICA Banken Blancolån

ICA Bankens blancolån kommer med flera bra fördelar. Där ingår konkurrenskraftiga räntor och enkla sätt att betala tillbaka. Du kan också välja att betala tillbaka lånet tidigare utan extra kostnad.

Att ansöka om lånet är enkelt, vilket många kunder uppskattar. Enligt en undersökning så var 35,2% av de som frågades väldigt nöjda med tjänsterna. Och 9 av 10 tyckte att lånet var tillräckligt smidigt för deras behov.

Lånebelopp och återbetalningstid

Hos ICA Banken kan du låna från 20 000 kr upp till 500 000 kr. Tiden du har på dig att betala tillbaka varierar mellan 3 och 15 år. Detta gör att du kan hitta en lösning som passar just dig och din ekonomi bra.

Om du är ICA-kund så finns det extra bra erbjudanden. Till exempel får du dubbel bonus om du handlar på ICA eller Apotek Hjärtat med bankens kort. Detta gör ICA Bankens lån extra attraktiva för många.

Ansökningsprocess och krav

Att ansöka om ICA Banken Blancolån är smidigt. Det är perfekt för olika ändamål. Till exempel, om du behöver pengar till en bil eller en resa.

Vem kan ansöka?

Du måste uppfylla vissa krav för att få låna. För det första, du ska vara över 18 år. Du ska även ha en fast årsinkomst på minst 180 000 kronor.

Det är viktigt att du bor i Sverige. Dessutom får du inte ha några betalningsanmärkningar.

Ansökan online

Ansökan görs helt digitalt på ICA Bankens hemsida. Du behöver fylla i dina personuppgifter och ekonomi. Välj sedan hur mycket du vill låna.

Nödvändiga dokument

För att göra processen smidigare, ha viss information till hands:

 • Personnummer
 • Inkomstuppgifter
 • Anställningsdetaljer
 • Uppgifter om andra lån och krediter

Din kreditvärdighet anger lånevillkoren. Att samla lån kan förbättra den. ICA Banken erbjuder konkurrenskraftiga räntor från 6,84% till 15,95%.

”Ett blancolån från ICA Banken ger dig flexibilitet att förverkliga dina planer, vare sig det handlar om att låna till bilen eller finansiera en drömresa.”

Genom att förbereda dig väl ökar dina chanser till bättre villkor. Tänk på din ekonomi när du ansöker om lån för bil eller drömresor.

ICA Banken Blancolån – Räntor och villkor

ICA Banken ger dig frihet att välja när du behöver ett lån. Du kan låna mellan 5 000 kr och 600 000 kr. Det bästa är att lånebeloppet anpassas efter din ekonomi.

Räntan på ditt blancolån beror på din kreditvärdighet. I snitt i Sverige är räntan 12,18%. Men den kan vara så låg som 5,20% och så hög som 33,93%. ICA Banken erbjuder bra räntor, som täcker detta spann.

Inte nog med det, ICA Banken tar inte ut någon uppläggningsavgift. Det gör lånet ännu bättre för din plånbok. Och du kan betala tillbaka tidigare utan extra kostnad. Så du har mer flexibilitet när det gäller att återbetala.

Om du vill öka dina chanser att få lånet godkänt kan du ha medlåntagare. Det är speciellt bra om du har lägre inkomst eller sämre kredit. För att söka visst blancolån behöver du i snitt ha en årsinkomst på 300 000 kr.

”Ett blancolån från ICA Banken ger dig friheten att finansiera dina drömmar utan krångel.”

Räknar du med att låna från den 1 september 2018 blir det en kreditavgift på 2%. Kom ihåg detta när du jämför lån. Trots avgiften kan ICA Bankens blancolån vara ett bra val. Speciellt om du vill ha snabba beslut och flexibla villkor.

Användningsområden för ICA Banken Blancolån

ICA Banken ger dig möjlighet att låna mellan 20 000 och 500 000 kronor utan att ge säkerhet. Återbetalningstiden varierar mellan 3 och 15 år. Det beror på hur mycket du lånar.

Finansiering av större inköp

Behöver du pengar för en ny bil eller andra stora inköp? Ett blancolån från ICA Banken är ett bra alternativ. Du kan låna utan specifikt ändamål.

Räntan kan vara så låg som 5,20%. Det gör det till ett lockande erbjudande för många människor.

Samla lån och krediter

Låter det bra att minska dina månatliga utgifter? Genom att omstrukturera dina lån med ICA Bankens blancolån kan du göra det.

Den effektiva räntan börjar på 5,69%. Det finns inga hemliga avgifter. Det är lättare att hålla koll på ekonomin så.

Renovering och hemförbättring

Har du planer på att renovera eller bygga ut ditt hus? ICA Banks blancolån är ett bra sätt att få det gjort. Du kan låna pengar utan att behöva använda ditt hem som säkerhet.

De har också lån för resor. Deras webbplats och app gör ansökningsprocessen enkel. Och du får snabbt svar.

”Ett blancolån ger frihet att använda pengarna till det viktigaste, som en bil, semester eller renovering.”

ICA Bankens lån passar många olika behov. Med över en halv miljon kunder anses de vara en av Sveriges mest pålitliga banker.

Slutsats

ICA Banken Blancolån är ett smidigt alternativ för de som behöver låna utan att ge säkerhet. Du kan låna mellan 20 000 kr och 500 000 kr. Betala tillbaka inom 3 till 15 år. Det passar olika ekonomiska situationer.

Den effektiva räntan ligger mellan 3,84% och 11,95%. Det gör lånet konkurrenskraftigt. ICA Banken har fler tjänster som passar bra till lånet. Till exempel sparande med en ränta på 2,70% och bankkort med ICA bonusar.

Banken får bra betyg för kundservice och hur enkel den är att använda. Men utbetalningstiden kan bli bättre. Innan du lånar, jämför olika alternativ noga. Tänk över din ekonomi noga. ICA Bankens lånealternativ är flexibla och kan passa många. Men se till att kolla alla användbara alternativ för dig personligen.

FAQ

Vad är ett blancolån?

Ett blancolån är ett lån utan säkerhet. Det kallas också privatlån. Du kan låna pengar för olika ändamål utan att ge något i pant.

Vilka är fördelarna med ICA Banken Blancolån?

ICA Banken Blancolån erbjuder förmånliga räntor och flexibla återbetalningsvillkor. Du kan också betala tillbaka lånet tidigt utan extra kostnad. Dessutom får du dubbel bonus hos ICA och Apotek Hjärtat med deras kort.

Vilka lånebelopp och återbetalningstider erbjuder ICA Banken?

Du kan låna mellan 20 000 och 500 000 kronor. Återbetalningstiden är mellan 3 och 15 år.

Vem kan ansöka om ICA Banken Blancolån?

För att få ett ICA Banken Blancolån, måste du vara 18 år. Du behöver en inkomst på minst 180 000 kr/år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar och måste vara folkbokförd i Sverige.

Hur ansöker man om ICA Banken Blancolån?

Du kan enkelt ansöka online. Fyll i dina personliga och inkomstuppgifter, och välj lånebelopp. Du får vanligtvis besked inom någon dag.

Vilken ränta har ICA Banken Blancolån?

Räntan för ICA Banken Blancolån beror på din kreditvärdighet. Den varierar från 3,70% till 10,95%.

Vad kan ICA Banken Blancolån användas till?

Blancolånet kan du använda till mycket. För större inköp, att samla lån eller för renovering. Du kan också använda det till en kontantinsats för en bostad eller för att finansiera en semester.

Relaterade länkar